Hjärntillskott i verksamhetsplaneringen

Frukostseminarium ”Hjärntillskott i verksamhetsplaneringen”. Onsdag 28 augusti inställt, nytt datum kommer snart.  

Vill du få inspiration att bidra till att er plan för verksamheten 2020 verkligen leder till engagemang och därmed resultat? 
 
Verksamhetsplanen ska visa vägen till framgång och få ledare och medarbetare att dra åt samma håll. Men varför blir det sällan riktigt som det var tänkt och formulerat? På seminariet ger vi dig recept för att skapa engagemang och nå de önskade resultaten, med hjälp av rön från modern hjärnforskning. För visst vill du väl att VP 2020 ska vara värd alla de timmar ni lägger ned på den? 
 
Pris 395 kronor. Anmäl gärna intresse till: andris.zvejnieks@brainpartner.se 
 

Hjärnan och stress - skapa hållbara organisationer

Frukostseminarium om Hjärnan och stress - och om hur vi kan bidra till hållbara organisationer
Onsdag 30 oktober, 8.30 – 10.00.


Kort om hur vår hjärna fungerar. Hur vi kan minska oro och stress i våra organisationer. 
Om hur hjärnan fungerar och reagerar på stress och varför vi inte blir vårt "bästa jag" under stress.
Modern hjärnforskning visat att hjärnan är social och reagerar på sociala hot och stress på samma sätt som på fysiska hot. Vi går igenom vilka de sociala områdena är vi reagerar starkast på och hur vi kan minska denna onödiga stress i organisationerna.
 
Pris 395 kronor. Anmäl dig till: andris.zvejnieks@brainpartner.se
 

De kritiska frågorna för en lyckad förändring

I höstas arrangerade vi på BrainPartner en serie mycket välbesökta frukostmöten där vi berättade om att driva framgångsrik förändring på hjärnans villkor. I mars följde vi upp med en frukost för att tillsammans med våra frukostgäster utforska  erfarenheter av att driva förändring .

Vi sökte svar på några viktiga frågor som rör ledarskap och kommunikation kopplade till de fyra stegen i den väletablerade modellen för förändringsledning:  Förberedelse – Genomförande – Förstärkning – Avslutning & Uppföljning.

Vi berättade om PHS-modellen (Priorities, Systems och Habits), som är en enkel metod för att säkerställa att en förändring går från idé till verklighet.

Vill du hör mer om vad vi kom fram till? Kontakta oss för att boka in ett möte!

Vi återkommer med inbjudningar till fler frukostmöten. Du får gärna meddela oss om du vill ha en direkt inbjudan till dem!

 
 

Tio tips
Hur du leder förändring med hjärnan som partner

På våra frukostmöten hösten 2018 kunde du få tio handfasta tips för att bland annat att minska onödig oro och snabbare komma i mål med det som ska förändras. Vi tipsade också hur du kan arbeta mer effektivt genom att integrera nya rön från neurovetenskapen med change management och kommunikation.

Hör av dig till oss, om du är intresserad av en föreläsning eller workshop som ger dig konkreta tips i förändring!