per zetterquist

Per har lång erfarenhet av att jobba med frågor om ledarskap och kommunikation i dynamiska och komplexa miljöer. I senare år har hans fokus främst handlat om förändringsledning och ledarskapsutveckling. Han har i sin karriär rört sig mellan statsministerns kansli och flera av våra största, internationella industriföretag.

I rollerna som VP Internal Communication i både Ericsson och Electrolux jobbade Per nära koncernledningen med att klargöra och engagera människorna i organisationen om verksamhetens mål, strategier och värderingar. Uppgifterna har rört allt från större omställningar och personalminskningar till att bygga upp verksamheter med behov av ny struktur, kompetens och värdegrund. 

Per har genomgått högre ledarskapsprogram på både Columbia University (NYC) och IMD (Lausanne). Han är diplomerad coach och certifierad förändringsledare. Han är aktiv mentor och erfaren föreläsare och utbildare i ämnen kring ledarskap och kommunikation. Per gillar att moderera möten och facilitera grupper i samarbetsövningar och workshops.

I botten har Per en jur kand-examen från Stockholms universitet och är diplomerad från IHR. 

+46 768 69 01 54
per.zetterquist@brainpartner.se